Logga in:

Bättre bokningsregler 2018

  • Bokningen är bindande. Du kan dock genom att logga in på vår hemsida själv och utan kostnad flytta en bokning till en tidigare tur eller kurs.
  • Har du valt Flexibel bokning så kan du även, fram till 24 timmar innan aktivitetsstart, flytta din bokning till en annan dag/tid eller avboka och få bokningsbeloppet(exklusive flex-tillägget) returnerat.
  • Om vi tvingas ställa in aktiviteten på grund av för hårt väder eller annan orsak meddelar vi detta till dig via epost så snart vi tagit det beslutet och returnerar sedan inbetald avgift direkt.
  • Om vi tvingas ställa in en aktivitet på grund av brist på guide, dubbelbokning eller liknande meddelar vi detta till dig via epost så snart vi vet och returnerar sedan inbetald avgift direkt. Du får dessutom möjlighet att delta i aktiviteten vid ett annat tillfälla, utan kostnad.
  • Det är en stor säkerhetsrisk att vara drog eller alkoholpåverkad under aktiviteten. Vid misstanke använder vi alkometer. Är du påverkad mister du din plats på aktiviteten.
  • Vi kräver att du är simkunnig för att få delta på våra aktiviteter på vattnet.
  • Kom i tid! Vi väntar 10 minuter på eventuellt sent ankommande deltagare. Kommer du senare förlorar du din plats på aktiviteten.
  • Vi har valt att inte erbjuda återbetalning av avgifter på grund av sjukdom eller olycka. Läs mer om varför här.

Bokning

Roll/bassäng, fortsättning

Fortsättningskurs - eskimåsväng i bassäng

För dig som har gått rollkurs tidigare eller kan rolla, ofta eller bara ibland. Kursens upplägg liknar det för grundkursen. Max deltagarantal är lägre(10) än på grundkursen för att möjliggöra en ännu mer individuell coachning.

Du kommer att jobba med att få en roll som fungerar även under icke optimala förhållanden. Vi åstadkommer detta genom att skapa kontrollerad svårighetsstegring. Exempel på detta är roll med konstgjort motstånd eller med en förminskad yta på paddelbladet.

Pris 2300.- för 7 timmar under 2 dagar.

Lördag 24 mars kl 10-14
Söndag 25 mars kl 10-13


Tid: Lö 24 mar – Sö 25 mar

Pris: 2300.-