Logga in:

Bättre bokningsregler 2018

  • Bokningen är bindande men du kan genom att logga in på vår hemsida själv och utan kostnad flytta en bokning till en tidigare tur eller kurs. Du kan också själv ändra bokad kajakmodell.
  • Har du valt Flexibel bokning så kan du även flytta din bokning framåt en gång.
  • Vi på Escape har lång erfarenhet av att bedöma väderförhållanden i vårt område. Om vi tvingas ställa in aktiviteten på grund av för hårt väder eller annan orsak meddelar vi detta till dig via epost så snart vi tagit det beslutet och returnerar sedan inbetald avgift direkt.
  • Bedömning av väder gör vi, samma dag och plats som aktiviteten skall genomföras. Vår bedömning baseras mer på verkligt väder och erfarenhet än på aktuell väderprognos.
  • Regn är aldrig ett hinder för en lyckad tur!
  • Vi kräver att du är simkunnig för att få delta på våra aktiviteter på vattnet.

Bokning

Mareld/natt (kajak)

Mareldstur i kajak med guide - torrdräkt ingår

Turen börjar med att vi hittar en torrdräkt och paddlingsskor som passar dig. Därefter hjälps vi åt att välja kajak, flytväst och paddel som passar dig. Du får en ljusstav för att vi skall kunna se var alla är under turen.

Er guide är med under hela aktiviteten på vattnet.

Vi paddlar till någon mysig vik eller klippa där vi intar det medhavda fikat(tag med själv). När mörkret har lagt sig ordentligt påbörjar vi spaningen efter mareld!

Turen är enkel och kräver inte så mycket av paddlaren men vi vill att du skall ha paddlat kajak minst en gång tidigare.

Välkommen!


Tid: To 15 mar kl 19–22

Pris: 895.-