Logga in:

Bättre bokningsregler 2018

  • Bokningen är bindande. Du kan dock genom att logga in på vår hemsida själv och utan kostnad flytta en bokning till en tidigare tur eller kurs.
  • Har du valt Flexibel bokning så kan du även flytta din bokning till en senare tillfälle eller annan aktivitet - en gång.
  • Om vi tvingas ställa in aktiviteten på grund av för hårt väder eller annan orsak meddelar vi detta till dig via epost så snart vi tagit det beslutet och returnerar sedan inbetald avgift direkt.
  • Om vi tvingas ställa in en aktivitet på grund av brist på guide, dubbelbokning eller liknande meddelar vi detta till dig via epost så snart vi vet och returnerar sedan inbetald avgift direkt. Du får dessutom möjlighet att delta i aktiviteten vid ett annat tillfälla, utan kostnad.
  • Det är en stor säkerhetsrisk att vara drog eller alkoholpåverkad under aktiviteten. Vid misstanke använder vi alkometer. Är du påverkad mister du din plats på aktiviteten.
  • Vi kräver att du är simkunnig för att få delta på våra aktiviteter på vattnet.
  • Kom i tid! Vi väntar 10 minuter på eventuellt sent ankommande deltagare. Kommer du senare förlorar du din plats på aktiviteten.
  • Vi har valt att inte erbjuda återbetalning av avgifter på grund av sjukdom eller olycka. Läs mer om varför här.

Bokning

Grundkurs i havskajakpaddling

Grundkurs vinterpaddling

Paddla havskajak på vintern? Går det? Javisst. Vintern är en underbar tid för havspaddlare. Förutsättningen är så klart rätt utrustning men framför allt rätt kunskap.

På denna kurs i vinterpaddling lär du dig grunderna som gör att du kan färdas tryggt och bekvämt på havet trots låg temepratur i både luft och vatten.

Moment vi går igenom under kursen:
-Klädsel och utrustning för vinterpaddling
-Hur du undviker att bli nedkyld under paddling och vid pauser.
-Hur du packar din kajak för vintertur
-Paddling och is (teoreriskt om vi inte har is på havet)
-Räddning i kallt vatten - viktiga skillnader mot dito vid okallt vatten!
-Hur du klarar en ofrivillig övernattning på vintern.
-Grunderna i mörkerpaddling

Förkunskaper:
Du behöver behärska grunderna i paddling för att kunna delta i denna kurs.

Välkommen!


Tid: Lö 3 feb kl 12–20

Pris: 1795.-