Logga in:

Har du gått en bra grundkurs eller paddlat länge på egen hand så är detta kursen för dig.

Kursens innehåll och svårighetsgrad motsvarar eller överstiger:

  • EPP nivå BLÅ
  • Brittish Canoeing 3 Star Sea
  • ISKGA fundamentals 2

Elevutlåtande:

Kursen var enormt utvecklande för mig som paddlare. De två kursdagarna var lärorika samt fulla av paddling, diskussioner och skratt. Bra upplägg med teori och praktik varvat med varandra, med allt från paddlingsteknik till räddningsövningar och navigering. Kursen har gett mig ett ökat självförtroende vad gäller paddlingen, både för att kunna bege mig ut ensam och för att kunna fungera som en ansvarstagande, bidragande medlem i en grupp.

Fortsättningskurs i havskajakpaddling

En innehållsrik fortsättningskurs i havskajakpaddling. Detta är kursen för dig som kan paddla och vill fördjupa dina kunskaper. Kursen kan tas som ett steg mot att ta 3 star assessment eller som en utbildningsdag för dig utan certifieringsambition. Under kursen har du att till ett reducerat pris hyra en av våra toppmoderna havskajaker. Hela kursen hålls på och i havet.

Kursen kostar 3995.- och är 16 timmar under två heldagar. På minst av en av dagarna åker vi ut till Fotö eller liknanade exponerat område.

Fortsättningskurs i havskajakpaddling

Aktuella tillfällenBeskrivningPris
Lö 30 jun – Sö 1 julFortsättningskurs havskajak3995.-Läs mer / Boka
Lö 11 aug – Sö 12 augFortsättningskurs havskajak3995.-Läs mer / Boka

Är ni flera som vill deltaga i denna aktivitet men inte kan någon av ovanstående datum? Hör av er via mail så försöker vi lösa det!

Fler datum publiceras efterhand.

Minsta antal deltagare för denna kurs är av praktiska skäl tre. Om det nära kursstart endast är du eller en till som är anmälda kommer vi att erbjuda dig andra tillfällen. Om inget av dessa passar dig får du kursavgiften i retur. Övriga bokningsregler finns på sidan där du bokar din kurs.

Har du frågor?

Skicka gärna ett meddelande till oss på info@escapeoutdoors.se.